Aangename kennismaking!

Mijn verhaal

Aangename kennismaking!

Ik ben Véronique De Zutter, maar iedereen noemt mij Nikki. Ruim 15 jaar een allround gediplomeerd schoonheidsspecialist, nagelstylist, visagist en kleurenconsulent. Gecertificeerd medisch schoonheidsspecialist dermatologie, Environ en Obagi Medical expert.

Na mijn bachelor diploma ben ik toch mijn dromen achterna gegaan. Ik heb mij herschoold en startte met Nikki Beauté op 6 december 2006. Mijn eigen beauty salon als Sinterklaas cadeau 😉

Hoe het allemaal begon? Ik neem je mee in mijn verhaal…

Wat is leven met een huidprobleem? Verschrikkelijk, je voelt je onzeker, zelfs beschaamd, misschien zelf ongelukkig. Jij wilt namelijk ook een egale huid, net als vele anderen.

Heb je alle lotions, zalven en crèmes geprobeerd? Ben je hopeloos en denk je dat er niets tegen te doen is? Ik ken dat gevoel…

Op mijn 14e kreeg ik vreselijke acne. Als tiener – reeds worstelend met hormonen, gevoelens, fysieke veranderingen – is dit écht niet plezant. Die ‘uitslag’ heeft toen zo mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen naar beneden gehaald…

Ik had alles geprobeerd: van gezond eten tot antibiotica, van zeer agressieve (pure alcohol met totale uitdroging en schilfers tot gevolg) tot natuurlijke behandelingen. Alle mogelijke therapieën en trends … niets werkte. Hoe meer ik probeerde om er van af te komen, hoe slechter het werd.

Zeer wanhopig om er iets aan te doen, probeerde ik nog meer … alles tevergeefs. Toen is mijn passie voor de huid aangewakkerd: ik ben zelf op zoektocht gegaan.

Nieuwsgierig en leergierig als ik was, heb ik mij verdiept in de huid en cosmetica mythes. Geen wonder dat mijn huid niet beterde met alles wat je terug vindt in de ingrediëntenlijst en internet.

Ik wist meteen wat mijn missie in het leven zou worden: ik moet en zal voorkomen dat anderen ook alleen met hun huidprobleem moeten worstelen. Het geven van de juiste informatie is essentieel!

En inderdaad, sommige mensen zijn genetisch meer gezegend dan anderen, maar met de juiste kennis, begeleiding, met ingrediënten die écht helpen en een consequente verzorgingsroutine, bereik jij zeker de beste huid van je leven!

Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. De behandelingen zijn gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van de huid. De effecten van deze behandelingen zijn een mooie, gezonde en stralende huid met een jeugdige uitstraling tot gevolg. De beste huid op elke leeftijd dus.

Verder aangespoord door de zoektocht naar de juiste en beste verzorgingsproducten creëerde ik mijn eigen productenlijn “Deep Silk”. Hoog gedoseerde actieve ingrediënten die tot diep in de huidlagen indringen en de huid met zijde beschermen…

Hier ben ik nu met een eigen huidverbeteringsalon voor resultaat. En daar ben jij nu, op de website mijn praktijk: op weg naar je beste zelf!

Ik hoor vaak dat klanten met hun klanten het internet afschuimen en zich in laten met “social media-beïnvloeders” die zelfs maar een beetje slim lijken op het gebied van huidverzorging. Maar zelfs die personen die “op de hoogte zijn” van trends in de branche en populaire merken, hebben meestal niet de achtergrondkennis op het gebied van huidbiologie en fysiologie die ik wel heb.

Meer nog, het is belangrijk om te bedenken waar de kennis van die “experts” vandaan komt - meestal van marketing van grote merken, beroemdheden en “skinfluencers”, of ongetrainde YouTubers.

Mijn kennis is gebaseerd op wetenschap en ervaring, en de echte waarde van mijn expertise is dat ik huidcondities en oorzaken kan identificeren om weloverwogen keuzes en gepersonaliseerde behandelplannen voor jou op te stellen - iets wat huidverzorgingsmarketing en influencers niet kunnen doen!

Om de zaken in perspectief te plaatsen: hoe vaak heb ik al niet een cliënt met een droge huid en één papule horen vertellen dat hij een vette en acne-achtige huid heeft ?!

Aarzel dus niet mij te contacteren. Ik help je graag.

Lieve groeten,

Nikki