Aangename kennismaking!

Mijn verhaal

Aangename kennismaking!

Hoe een jonge moeder van een zesjarige dochter haar eigen schoonheidssalon begon in Affligem.


Het starten van een bedrijf heeft veel overeenkomsten met het opvoeden van kinderen. Het is een full- on job. Het is moeilijk, het maakt je het gelukkigste dat je ooit bent geweest en maakt je aan het huilen van uitputting, maar het is zo de moeite waard. En de kern van dit alles is liefde en passie.

Aangename kennismaking! Ik ben Véronique De Zutter, maar iedereen noemt mij Nikki. Ruim 15 jaar een gediplomeerd schoonheidsspecialist, nagelstylist, visagist en kleurenconsulent. Gecertificeerd medisch schoonheidsspecialist in de dermatologie, Environ en Obagi Medical expert.


De grote sprong

Na mijn bachelor diploma ben ik toch mijn dromen achterna gegaan. Ik heb mij herschoold en startte met Nikki Beauté op 6 december 2006. Mijn eigen beauty salon als Sinterklaas cadeau.

Het was natuurlijk een enge beslissing om voor mijzelf te beginnen, maar ik dacht: “Als je geen riskante beslissingen neemt, krijg je niets!” Als eigenaar van een klein salon kost het tijd om dingen helemaal van niets op te bouwen. Maar het loont: het is zo’n geweldig gevoel wanneer je mensen kan helpen. Vooral omdat ik zelf weet hoe het voelt om als je alle lotions, zalven en crèmes hebt geprobeerd!


Mijn missie

Ben je hopeloos en denk je dat er niets tegen te doen is? Ik ken dat gevoel…

Wat is leven met een huidprobleem? Verschrikkelijk, je voelt je onzeker, zelfs beschaamd, misschien zelf ongelukkig. Jij wilt namelijk ook een egale huid, net als vele anderen.

Op mijn 14e kreeg ik vreselijke acne. Als tiener – reeds worstelend met hormonen, gevoelens, fysieke veranderingen – is dit écht niet plezant. Die ‘uitslag’ heeft toen zo mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen naar beneden gehaald…

Ik had alles geprobeerd: van gezond eten tot antibiotica, van zeer agressieve (pure alcohol met totale uitdroging en schilfers tot gevolg) tot natuurlijke behandelingen. Alle mogelijke therapieën en trends … niets werkte. Hoe meer ik probeerde om er van af te komen, hoe slechter het werd. Toen is mijn passie voor de huid aangewakkerd: ik ben zelf op zoektocht gegaan.

Ik wist meteen wat mijn missie in het leven zou worden: ik moet en zal voorkomen dat anderen ook alleen met hun huidprobleem moeten worstelen. Het geven van de juiste informatie is essentieel!


Het geven van de juiste informatie is essentieel

Inderdaad, sommige mensen zijn genetisch meer gezegend dan anderen, maar met de juiste kennis, begeleiding, met ingrediënten die écht helpen en een consequente verzorgingsroutine, bereik jij zeker de beste huid van je leven!

Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. De behandelingen zijn gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van de huid. De effecten van deze behandelingen zijn een mooie, gezonde huid met een jeugdige uitstraling tot gevolg. De beste huid op elke leeftijd dus.

Verder aangespoord door de zoektocht naar de juiste en beste verzorgingsproducten creëerde ik mijn eigen productenlijn “Deep Silk”. Hoog gedoseerde actieve ingrediënten die tot diep in de huidlagen indringen en de huid met zijde beschermen

Hier ben ik nu met een eigen huidverbeteringssalon voor resultaat. En daar ben jij nu, op de website mijn praktijk: op weg naar je beste zelf!


Relaties opbouwen

Veel van mijn klanten zijn vasten klanten die weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen. Ik ben erg trots op mijn lovende recensies op Google. Maar ik ben ook best bescheiden: Ik maak wel eens een foutje, maar ik leer er altijd van. Daarom is feedback van mijn klanten zo belangrijk voor mij.

Ik investeer echt door middel hightech apparatuur, een breed scala aan behandelingen en vooral continue opleiding. Ik wil volledig zelfverzekerd zijn voordat ik een nieuwe behandeling geef. Er is geen giswerk en dit is hoe ik ervoor zorg dat mijn klanten echt goed worden verzorgd. Ik haal veel voldoening uit het leveren van uitstekende klantenservice en het creëren van blije gezichten.

Mijn kennis is gebaseerd op wetenschap en ervaring, en de echte waarde van mijn expertise is dat ik huidcondities en oorzaken kan identificeren om weloverwogen keuzes en gepersonaliseerde behandelplannen voor jou op te stellen - iets wat huidverzorgingsmarketing en influencers niet kunnen doen!


Iedereen moet slimme schoonheidskeuzes kunnen maken

Als enige Smart Salon in de omstreek met als slogan “Buy smarter, not more” is het mogelijk dat professionele huidverbetering toegankelijk is voor iedereen, en dat eventueel ook gewoon bij je thuis.

Benieuwd naar jouw Beauty Voorschrift?

Aarzel niet mij te contacteren. Ik help je graag.