Op zoek naar dé oplossing voor je huid?

BLOG

Op zoek naar dé oplossing voor je huid?

Op zoek naar de oplossing voor een droge huid, een onzuivere huid, een chronisch, jeukend eczeem, ontstekingen en wondgenezing?

DERMAVIDUALS® 

Natuurlijke huidverzorging op basis van de corneotherapie. Je huidverzorgingsproducten zijn de dagelijkse voeding voor je huid. Het is daarom zo belangrijk dat de samenstelling ervan gezond, veilig, zuiver en doeltreffend is.


dermaviduals


ACTIEVE PLANTAARDIGE INGREDIËNTEN

Dermaviduals richt zich op herstel en versterking van de huidbarrière. Om de huid nog beter te beschermen worden de producten zeer nauwkeurig samengesteld. Dermaviduals is rijk aan essentiële vetzuren, ceramiden, triglycerides, fosfolipiden, cholesterol, vitaminen en huideigen lipiden.


DMS TECHNOLOGIE

Dermaviduals is gebasseerd op DMS (Derma Membrane Structure) technologie. Dermaviduals DMS cremes hebben dezelfde samenstelling en structuur als de huid, zodat deze de huidbarrière op de meest natuurlijke wijze kan herstellen.


CORNEOTHERAPIE

Steeds meer mensen krijgen te maken met huidproblemen, zoals een droge huid, geïrriteerde huid, rosacea of eczeem. Corneotherapie is gericht op het herstel van de opperhuid welke ook wel gezien wordt als de huidbarrière. Wanneer de huidbarrière is verstoord, is deze niet langer beschermd tegen invloeden van buitenaf en vervuiling. De opperhuid verliest haar vermogen om te beschermen en te verdedigen. Voor deze toepassing is het essentieel om allergene en huidverouderende ingrediënten te vermijden in huidverzorgingsproducten. In plaats daarvan worden pure en zuivere ingrediënten gebruikt waarmee een product op maat kan worden samengesteld.

Met Corneotherapie gaan we dus de huid herstellen en weer in balans brengen zodat uw huid weer gezond en mooi wordt. Corneotherapie is ook geschikt als u geen huidprobleem hebt, maar wel uw huid mooi en in balans wilt houden en vroegtijdige huidveroudering wilt voorkomen.


CUSTOM MADE

Net als onze vingerafdruk is onze huid uniek en persoonlijk. Dermaviduals®  helpt mij in een custom made concept. Geen kant en klaar product voor de droge, vette of gecombineerde huid. Omdat elke huid uniek, persoonlijk en zijn eigen behoefte heeft stel ik een op maat gemaakt product samen.

De actieve werkstoffen zijn van hoogwaardige en plantaardige ingrediënten. Deze zijn ingekapseld in liposomen en nanoparticles. Liposomen en nanoparticles functioneren zowel als actieve huidverzorgende ingrediënten als ‘transporteur’ van andere actieve ingrediënten om ze in de huid te laten werken.

De producten van Dermaviduals zijn vrij van parfum, minerale olie, conserveringsmiddelen, siliconen, emulgatoren, dierlijke ingrediënten en kleurstoffen.


DMS® = DERMA MEMBRAAN STRUCTUUR

DMS® crème is een doorbraak in de cosmetologie: een crème met derma membrane structuur. De conventionele O/W of W/O crème stopt overmatig transepidermis vochtverlies door het occlusief effect. Maar het blokkeert dan tevens de respiratie van de huid. Dit leidt tot vermindering van de beschermingsfunctie van de zuurmantel en vertraging van de rijping van de hoornlaag. Het herstellen van de huidbarrière, het feitelijke doel, wordt daardoor niet gerealiseerd. DMS crème vormt door zijn derma membrane structuur een doorlaatbare of ademende barrière voor de huid. Het bevordert het herstellen van de huid. DMS crème heeft zelfs tot 72 uur na het stoppen met het gebruik nog een hydraterende werking.


DE EIGENSCHAPPEN VAN DE DERMA-MEMBRAANSTRUCTUUR

In tegenstelling tot conventionele crèmes hebben dermaviduals-crèmes noch olie-in-water- noch water-in-olie-eigenschappen. Door hun speciale dubbellaagse structuur integreren ze gemakkelijk met de huidlipiden.

Gewoonlijk worden crèmes op basis van O/W- of W/O-emulsies gehomogeniseerd en gestabiliseerd met behulp van emulgatoren. Emulgatoren kunnen zich in de huid ophopen en huidlipiden oplossen wanneer de huid in contact komt met water (uitspoeleffect). Dit gaat op zijn beurt de gewenste effecten van de oorspronkelijke emulsie tegen of verpest deze zelfs.

Je kunt echter zien dat de DMS-crèmes het stratum corneum nabootsen en integreren.


huidbarrière


A: Dermaviduals®-membranen (vrij van emulgatoren) zorgen voor penetratie van actieve ingrediënten

B: Huidbarrièremembranen (van stratum corneum) komen overeen met de dermaviduals-crèmes

C: Conventionele emulgator die room bevat. Emulgatoren kunnen de barrière verstoren waardoor penetratie veel minder effectief wordt


Zoals je kunt zien, passen de producten bij de samenstelling van de huid, waardoor ze beter doordringen dan een emulgerende crème – die op het huidoppervlak zit en alleen resultaten op korte termijn biedt.


HYPOALLERGEEN DOOR ZIJN HUIDIDENTIEKE STOFFEN

Alleen de huididentieke lipiden, zoals triglycerides, cholesterol, fosfolipiden, vrij vetzuur, squalenen en ceramides, worden gebruikt in dermaviduals® DMS crème. Er worden geen allergenen, zoals parfum en conserveringsmiddelen gebruikt. Bovendien, zijn de DMS crèmes vrij van emulgatoren, kleurstoffen,en silliconen.dermaviduals 


HOOGWAARDIGE PRODUCTEN DOOR DE GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

De huidbarrière structuur van DMS crèmes wordt gerealiseerd met behulp van zuivere hoogwaardige ingrediënten, door een innovatieve en gepatenteerde technologie. Door dermaviduals geavanceerde productieproces, is er geen warmte meer voor nodig, zoals bij een gangbaar productieproces. Daardoor zijn alle waardevolle stoffen in de ingrediënten zeer goed bewaard gebleven.


GEEN EMULGATOREN = GEEN WASHOUT EFFECT, GEEN DROGE HUID

Door het innovatieve productieproces, zijn er geen emulgatoren nodig in de DMS crème, zoals bij conventionele crèmes. De emulgatoren in een conventionele crème kunnen zich met de huidlipiden samenbinden. De huidlipiden kunnen bij de dagelijks reiniging daardoor gemakkelijk van de huid worden weggespoeld (wash-out effect). Een droge huid is het gevolg hiervan.


OP MAAT GEMAAKTE HUIDVERZORGING

Dermaviduals heeft een breed scala aan huidversterkers van hoge kwaliteit die zorgvuldig kunnen worden geselecteerd en gemengd met een van hun bio-identieke vochtinbrengende crèmes of hun serum. Dit geeft u een uniek, op maat gemaakt huidverzorgingsproduct met een hoge concentratie actieve stoffen dat is geoptimaliseerd om aan de behoeften van jouw huid te voldoen.

Vochtinbrengende crèmes en serums kunnen individuele oplossingen bieden voor specifieke huidproblemen, waaronder:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Roodheid
  • Acné/vlekken
  • Rosacea
  • Hyperpigmentatie
  • Gevoelige huid
  • Uitgedroogde huid
  • Vettigheid

De Actives zijn multitasking, huidstimulerende, dermatologische stoffen - plantenextracten, vitamines, antioxidanten en ontstekingsremmers. Deze komen in de vorm van concentraten of zijn ingekapseld, zodat ze de diepte van de huid bereiken waar ze het meeste voordeel voor jou kunnen opleveren.

Vriendelijk voor je huid. Vrij van emulgatoren, conserveermiddelen, minerale olie, amines, kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Je zult versteld staan van wat je leert over jouw huid van een door dermaviduals gekwalificeerde huidbehandelaar. Ik begrijp de huid als geen ander. Als je wilt dat ik speciaal voor jou een moisturizer of serum meng, stuur dan een e-mail of vul de Skin Quiz in