Winter! Tijd voor het MEN³ virus!

BLOG

Winter! Tijd voor het MEN³ virus!

Koude en wind drogen belasten de huid extra. En dan zijn er ook de mondmaskers nog. Dit alles kan huidproblemen veroorzaken en zeker ter hoogte van de baardstreek. 

Want zoals elkeen weet is scheren als dusdanig al een aanslag op de huid. Wist je trouwens dat mannen zich gemiddeld 16 000 keer scheren in hun leven… geen wonder dat dit hun gevoeligste gelaatsstreek is. Voorkomen is dus beter dan genezen. Want, schilfers, eczeem, baardroos en jeuk daar zit niemand op te wachten, toch? 

Tijdens de lockdown heb ik mij verdiept in alle geheimen van de mannenhuid… een vak apart. Voor al jouw favoriete scheerproducten, accessoires en advies ben je steeds welkom. Ik kan je helpen zowel on- als offline.

Boost your skin! Kies voor all-in-one en ontvang al het bovenstaande voor gezond scheren & hydrateren in 1 box. De MEN³ Experience Box: alles voor een healthy en goodlooking baardstreek én voor 6 maanden dagelijks gebruik. 

Zalig zuinig!  De onmisbare box om elke dag eruit te zien als een zelfbewust, perfecte gentlemen.


#Belgisch #helend #milieuvriendelijk #dierproefvrij #vegan #men3 #cosmentis #shoplocal #scherenenhydrateren  #skinandshave #mencare #baardroos #schilfers #eczeem #men3 #theperfectshave #beardlife #mensstyle #aftershave