Keuzestress?... Niet met deze SkinDNA test

BLOG

Keuzestress?... Niet met deze SkinDNA test

SkinDNA is zo'n revolutionaire DNA-laboratoriumtest waarbij het DNA van een persoon wordt onderzocht op 16 genetische markers (SNP's) in 5 categorieën die verband houden met huidveroudering

1. Stevigheid + Elasticiteit: Ben jij drager van genetische variaties die jouw collageen versneld afbreken met volume verlies tot gevolg? Preventief handelen behoudt jouw strakke kaaklijn.

2. Rimpels: Hoe vatbaar is jouw huid voor rimpels en andere tekenen van veroudering, gebaseerd op hoe goed het glucose afbreekt.

3. Schade door de zon + pigmentatie: Hoe goed is jouw huid van nature bestand is tegen de belasting van de zon.

4. Schade door vrije radicalen: Hoe goed kan jouw huid zich verdedigen en herstellen tegen UV-stralen, vervuiling en vrije radicalen die gezonde huidcellen aantasten.

5. Gevoeligheid + Ontsteking: Hoe gemakkelijk reageert jouw huid op chemicaliën, geurstoffen, luchtvervuiling en zelfs schurende stoffen. 

Deze resultaten helpen bij het creëren van een wetenschappelijk op maat gemaakt, uniek huidverzorgingsregime dat specifiek is afgestemd op die persoon.


Hoe wordt het gedaan?

SkinDNA vereist een eenvoudige wanguitstrijkje van de binnenkant van uw wang en wordt voor analyse naar het geaccrediteerde laboratorium gestuurd. Je ontvangt dan een uitgebreid SkinDNA-rapport, geanalyseerd en uitgelegd door je huidexpert die elke genetische marker laag, gemiddeld of hoog risico rangschikt. Op basis van de resultaten van het SkinDNA schrijft de huidexpert vertrouwelijk een huidgezondheidsplan voor, waarin producten, supplementen en behandelingen worden gecombineerd.


Nieuwe huidverzorgingstechnologie boeit mensen zelden, maar deze zou je moeten doen tintelen en hier zijn vijf redenen waarom:


1. Tijd- én geldbesparend: Je kan direct doelgericht werken. De fase van het uittesten en gissen, sla je over!

 Zoeken naar de beste schoonheidsproducten is altijd een hectische klus, maar nu kan een eenvoudige genetische test zoals SkinDNA het geheim zijn om een jeugdige glans te behouden zonder een gat in onze zakken of in onze huid te graven. Deze test gaat expliciet in op de invloed van genetica op uw huidveroudering.

De SkinDNA-test kan niet alleen vertragen wat de grootste angst van veel mensen is - voortijdige huidveroudering, maar tegelijkertijd iemands huidtoekomst voorspellen en omkeren wat mogelijk zou kunnen gebeuren.


2. Nauwkeurige huidverzorgingskeuzes: De voordelen van SkinDNA bij het kiezen van de juiste huidverzorgingsingrediënten die zijn gericht op iemands genetische blauwdruk die verder gaan dan de 'one-size-fits-all'-suggesties. Als u op basis van uw uitgebreide DNA-resultaten weet op welke actieve ingrediënten u moet letten, kunt u uw huidverzorgingsroutine verfijnen en de giftige belasting van het lichaam verminderen. Genetische tests van SkinDNA kunnen het probleem van productverwarring bij consumenten op de huidige markt oplossen.


3. Preventie van mogelijke ziekten: De huid is het grootste orgaan van ons lichaam dat de binnenkant tegen de buitenwereld beschermt en een vitale rol speelt in uw dagelijkse lichaamsfuncties. Het is al lang bekend dat het ons beschermt tegen schadelijke fysische, chemische, microbiologische agentia en is cruciaal voor het behoud van temperatuur, elektrolyten en vochtbalans. De minste onwetendheid bij het verzorgen zou leiden tot verschillende huidaandoeningen en vreselijke ziekten zoals huidkanker, die gemakkelijk te voorkomen is.


Deze techniek fungeert als een nieuw wapen in de strijd ertegen. SkinDNA reflecteert ook op de risico's van het erven van de huidconditie van onze voorouders. Een volledige gedetailleerde geschiedenis van iemands huid, de schade die erin zit, de supplementen die het nodig heeft, het soort voedsel dat we aan onze voeding kunnen toevoegen, enz., enz., zal iemand enorm helpen bij het uitroeien van dergelijke potentiële factoren.


4. De wetenschappelijke benadering van de SkinDNA-test elimineert deze moeite om uw dermale sterke en zwakke punten te ontdekken. Bovendien dragen de bevindingen bij aan het verbeteren en gezond in stand houden van de kwaliteit van genetisch zwakkere huiden. U weet welke voedingsmiddelen goed zijn voor uw gezondheid, dus waarom niet bepalen van welke ingrediënten uw huid precies kan profiteren. De toekomst van je huid zit in je DNA.


5. Esthetiek: filters zijn een lust voor het oog; een goede huid bevredigt de ziel en geest. Mensen richten zich soms minder op het ijdelheidsaspect van huidverzorging, hoewel het zeker een voordeel is, maar een beetje zelfzorg kan geen kwaad. Esthetisch genetisch testen, SkinDNA helpt ons altijd om de moleculaire mechanismen van de huid veel beter te begrijpen, door aanpasbare huidverzorgingsroutines te ontwikkelen.

Het geeft de genetische tekortkomingen van een individu weer en houdt het gezond, schoon en smetvrij, zodat iemand vertrouwen kan hebben in zijn natuurlijke zelf. Goede huidverzorging zorgt er ook voor dat make-up zoveel beter blijft zitten!Hoewel het niet realistisch is dat een product aan alle behoeften van de klant voldoet, maakt deze nieuwe ingrijpende technologie het mogelijk door de toekomst van het gezicht van een persoon in kaart te brengen via een eenvoudig schuifvoorbeeld. Het analyseren van de impact van genetica en het ophelderen van de mechanismen van huidveroudering maakt eindelijk de weg vrij voor nauwkeurige diagnostiek met praktische preventie- en behandelingsstrategieën.


Werkt het tegenstrijdige advies over wat het beste is voor de gezondheid en toekomst van uw huid op de lange termijn te behouden, u overweldigd? Dan is SkinDNA uw one-stop-bestemmingstest. Met zowel de DNA-analyse als het deskundig advies, kan men zich houden aan een wetenschappelijk onderbouwd, volledig op maat gemaakt schoonheidsregime om een jeugdiger ogende huid te behouden. De SkinDNA-test kan ons allemaal behoeden voor een fortuin zeesmachten naar het perfecte drankje door onze huid te onderwerpen aan een cocktail van crèmes en lotions en daarom is het de volgende grote stap in esthetische genetische tests.