De Pink Anti-Ageing Behandeling

BLOG

De Pink Anti-Ageing Behandeling

Een micro-infusiebehandeling maakt gebruik van een stempelapparaat met haarachtige naalden die de huid doorboren om een speciale formule van krachtige ingrediënten af te zetten. De cocktail bevat hyaluronzuur, peptiden, vitaminen en antioxidanten.

Pink Shooter Anti-Ageing Treatment, algemeen bekend als "micro-infusie", is niet alleen het meest recente modewoord, maar een geweldige behandeling die de nieuwste trend in schoonheid en huidverzorging wordt. 

Een van de meest verbazingwekkende dingen van deze procedure is dat het niet-invasief en gemakkelijk toegankelijk is. Toch biedt het ondanks zijn eenvoud zoveel voordelen. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat micro-infusie uit het 'inenten' van kleine dosissen van een zeer krachtige cocktail in de huid.


Innovatieve huidverzorgingsbehandeling

Microinfusion is een vooruitstrevende huidverzorgingsbehandeling die de schoonheidsindustrie stormenderhand verovert! Je hebt er misschien al van gehoord, maar je vraagt je af wat het precies is?

Een typische micro-infusie roller omvat 20 fijne naalden. Maak je nog geen zorgen; deze naalden zijn amper de breedte van een haarlok. Ze zijn doordrenkt met een magische mix van ingrediënten die perfect zijn om de natuurlijke schoonheid en helderheid van je huid te verbeteren.


 

Hoe werkt het?

Het micro-infusieproces heeft een onmiddellijk positief effect op de huid. De reden dat het zo snel reageert, is dat de holle naalden zijn gevuld met een vitaminerijk brouwsel dat direct in de huid wordt "gestampt". Deze microdruppels worden in de ondiepe laag van de huid ingebracht. Hierdoor werkt het sneller en effectiever. 

Voor elke klant wordt zijn eigen aangepaste brouwsel gemixt om zijn eigen specifieke huidproblemen aan te pakken. De procedure zelf duurt in totaal slechts ongeveer 10 minuten. Hoewel het een vreemd gevoel is, is het geen pijnlijke ervaring.


 

Is dit hetzelfde als micro-needling?

Soms wordt micro-infusie verward met een andere populaire schoonheidstherapie die micro-needling wordt genoemd. Hoewel ze allebei naalden bevatten, is de procedure totaal anders. Micro-needling levert kleine "micro-verwondingen" aan het gezicht en bevordert een natuurlijke collageenreactie. Dit is een intenser en langduriger proces.

Het belangrijkste verschil tussen de twee is de diepte die de naalden in de huid kunnen dringen. Nano-needling doorboort alleen de eerste laag van de huid (epidermis) terwijl micro-needling doordringt tot in de diepe dermis.


Bijwerkingen?

De kleine naaldinjecties stimuleren je eigen natuurlijke collageen. Dit heeft een langdurig positief effect op de gezondheid van jouw huid. De meeste klanten krijgen om de paar maanden een micro-infusie, als een gezonde booster voor de huid. Er zijn geen bijwerkingen, afgezien van een kleine hoeveelheid droogheid bij sommige mensen.


Waar kan micro-infusie mij bij helpen?

Micro-infusie is perfect voor mensen die een frisse en stralende gloed op hun huid willen. Het kan helpen bij het verlichten van donkere kringen onder de ogen, het hydrateren van de huid en het verkleinen van de poriën. Het verstevigt ook de huid en vertragen de tekenen van huidveroudering

Micro-infusie is effectiever bij mensen die hun huid regelmatig verzorgen. Dit omvat een sterk huidverzorgingsregime, samen met een goede bescherming tegen de zon