Beauty op Recept

BLOG

Beauty op Recept

INDIVIDIAL SKIN TECHNOLOGY / INDIVIDUEEL HUIDCONCEPT

Een nieuwe benadering van huidverzorging : "Made just for you: A cream Formulated for your skin."

Stel je voor dat je een gepersonaliseerde huidverzorging zou kunnen hebben dat je helpt om je doelen te bereiken! Eentje die zich aanpast en met je mee verandert.  Éen die jouw unieke behoeften begrijpt. Beeld je een huidverzorging in die bewust voor jou is gemaakt! Een crème dat precies bevat wat jouw unieke huid nodig heeft. Een eigen persoonlijk receptuur adhv een  meting door hooggevalideerde huidanalyse met werkstoffen énkel zoveel als nodig is. Niets wat de huid belast. Een onbelaste mooie huid.

De eerste en enige echte individuele crème. Onmiddellijk. Ter plekke. Met alle comfort!

MOGELIJK VANAF APRIL 2022 BIJ NIKKI BEAUTÉ !!!

Conventionele huidverzorging die zich beperkt zich tot vier huidtypes, leeftijd of geslacht. Dat is voorbij! Eindelijk.

Hoe gaaf zou het niet zijn om gewoon aan je huid te vragen welke crème er het beste bij past? Een crème geformuleerd naar de noden van jouw eigen huid

Waarom genoegen nemen met een dag- en nachtcrème die iedereen kan gebruiken als je een set kunt hebben die op maat is gemaakt voor jouw persoonlijke behoeften

En vers! Jouw flacon zit geen 2 jaar eerst in een magazijn te liggen. Bewaard in een airless dispenser. Geen potje waarbij bij het openen direct de ingrediënten door zon en lucht oxideren

Ook recepturen voor psoriasis- en eczeempatiënten, huidproblemen als neurodermatitisch, rosacea en acne. Deze dag- en nachtcrèmes worden therapeutisch ingezet op een hoogstaand niveau met geweldige resultaten!

De eerste en enige echte individuele crème. Speciaal op jouw huid afgestemd en exclusief voor jou gemaakt.

Het resultaat: Een door jouw huid aanbevolen 24-uurs huidverzorging. Geen overload aan producten meer nodig.

Ben jij klaar voor de toekomst die vandaag begint?

INDIVIDIAL SKIN TECHNOLOGY : MOGELIJK VANAF APRIL 2022 BIJ NIKKI BEAUTÉ !!!


De meest innovatieve ontwikkeling van nu voldoet aan alle beauty vereisten van het moment.

Clean Beauty 

Schone schoonheidsproducten worden gemaakt zonder ingrediënten waarvan wordt aangetoond of vermoed dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Handgemaakt met 100% natuurlijke essentiële & botanische oliën. Zonder conserveermiddelen, zonder micorplastics, zonder parfum of kleurstoffen, zonder parabenen.

Mindful Beauty

Dierproefvrij en veganistisch, ethisch geproduceerde producten. Ze zijn allemaal gemaakt en verzonden vanuit Europa.

Pleiter voor tijd- en geldbesparende thuisverzorging. Less is more... Volgens mij maken onze huidige consumptiegewoonten deel uit van een destructieve cyclus die wordt aangewakkerd door bedrijven die zoveel mogelijk willen verkopen. We stoppen hier mee. Enkel nog zoveel als nodig, niets wat de huid belast!

Healthy Beauty

De Healthy Beauty-trend – van traditionele huidverzorgingsbenaderingen tot geavanceerde huidwetenschap. Huidverzorging is tevens ook gezondheidszorg!

Wat heeft schoonheid met gezondheid te maken? Veel eigenlijk. Van zelfzorg tot zelfexpressie. Schoonheid en welzijn kruisen elkaar. Een gezonde huid staat gelijk aan een stralende huid.

Minimalistic Beauty

Breng je schoonheidsroutine tot een minimum. Voorstander van minder-is-meer huidverzorging. Het is een van mijn favoriete gebieden die ik heb vereenvoudigd. 

Als expert op het gebied van huidverzorging en huidwelzijn zou ik zeggen dat het gebruik van een minimum aan gepersonaliseerde producten de kern zou zijn van minimalistische schoonheid

Customized Beauty

Het wordt alsmaar duidelijker dat onze huidige benadering van huidverzorging gebrekkig is. 

Dermatologen hebben de erosie van onze huidbarrière geïdentificeerd als de belangrijkste oorzaak van huidproblemen, wat resulteert in vroegtijdige veroudering, puistjes, hyperpigmentatie, gevoeligheid en droogheid. 

 Gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten zijn ontworpen om de huidconditie van een individu aan te pakken om de slechte prestaties van generieke schoonheidsproducten te bestrijden. 


Dus voor zover je kan zien, is gepersonaliseerde huidverzorging absoluut de moeite waard om in te investeren.